torsdag 15. mai 2008

Målmannen: Sex, kjønnsorganer og voyeurisme

"Sex er kommet for å bli" som Groucho Marx sa det. Målmannen og andre kristenfundamentalistiske våpendragere er utmerkede bevis på dette. Målmannen uttaler seg den ene dagen om smågutter som løfter på dameskjørt i Sofienberg-parken, den neste dagen driver de selv med løfting av prestestakker for å sjekke hvordan nye biskoper er utstyrt nedentil. Ja det er forbløffende å observere disse kristenfundamentalistenes perverse trang også til dyneløfting for å sjekke hvem prester og den klerikale stand forøvrig puler med og hvordan. Denne overdrevne interessen for titting på andres kjønnsorganer og seksuelle aktiviteter klassifiseres gjerne som patologisk voyeurisme. Hvorfor slike avvikende lyster synes å være særlig utbredt blant kristenfundamentalister er jo i seg selv en interessant problemstilling.

Jeg kan tipse Målmannen, DagenMagazinet og andre om at det på internett er god tilgang på både bilder og filmer som kan gi noenhver utløp for trangen til å titte. Bedre det enn å løfte på kjoler slik uoppdragne smågutter gjør.



Bildet: Skjematisk fremstilling av kvinnelig underliv slik at det er lett å kjenne igjen når dere kommer over noe slikt

4 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Her er det jeg som bestemmer usaklighetskriteriene.

Anonym sa...

Hva hvorofr sensurere gode kammerat maulmannen.

Det morsomme er jo å se hvilke miljøer sexskandalene komemr i og hvem som er flinkest til å skjule overgep i sine gudshus.

Anonym sa...

I Konrads blogg er det lov å være frekk, men frekkhetene skal være saklige.