tirsdag 20. april 2010

Stoltenberg bør ikke redde flyselskapene

Flyansatte krever friske penger til Avinor, kutt i avgifter og bedre permisjonsregler for å redde norske arbeidsplasser, skriver Aftenposten. Flyverne (som er bussjåfører med millionlønninger) sutrer over at forbrukerne (passasjerene) har rettigheter.

Dette handler ikke om arbeidsplasser, det handler om transportsystem. SAS er allerede langt nede og har fått friske penger fra eierne (staten). Fly er en kommersiell virksomhet og selskapene må innrette seg deretter. Det eneste problemet med en konkurs i SAS er at Norwegian kan få (midlertidig) monopol. SAS ranet jo norske flypassasjerer i årevis med sine blodig overprisede billetter. Hvorfor skal skattebetalerne fore selskapet med enda mer penger? Flyverne har på sin side ranet SAS og andre flyselskaper i årevis. Hvorfor skal skattebetalerne sponse overlønnede luftsjåfører? Makan til frekkhet.

Ikke bare vil de ha billett, de forlanger å få være med også, sier oppgitt sjåfør.


Blogglisten

1 kommentar:

Admin sa...

Kapitalister løper til staten og ber om pakker og griner så fort tallene i Excel-arket blir litt lyserøde.

Og resten av året syter og klager de over at de må betale skatter og avgifter.

De skulle brukt litt mer tid på drift og det å bygge opp en solid virksomhet som tålte en uværsdag eller to og litt mindre tid på syt og klag over "Sovjetstaten Norge" og det dunke til hverandre på Odeon, kræsje i bryggekanter med båter de aldri burde verken kjøpt eller styrt og holde Toga-parties og invitere Oslos ordfører til nakenbading.